Trupa LUNATIC lansează noul single „Nu mai fi sărac!” cu un videoclip de peste 8 minute - Contemporary-Establishment

Trupa LUNATIC lansează noul single „Nu mai fi sărac!” cu un videoclip de peste 8 minute

Trupa Lunatic a lansat noul single „Nu mai fi sărac!”, o piesă plină de umor cu un videoclip neconvențional, de peste 8 minute.Acest nou single continuă seria ironiilor transpuse în versuri de băieții de la Lunatic, inițiată în anul 2021 odată cu lansarea hit-ului „Fericiți în România”.

La acel moment, trupa Lunatic a făcut zgomot pe TV și în presa scrisă, satirizând arhicunoscuta expresie „dacă era Dan Barna președinte… acest lucru nu s-ar fi întâmplat”.Versurile noului single sunt o colecție de truisme într-o abordare lirică amuzantă. Versuri precum „Tot de ai de făcut acum e să nu mai fi sărac!” fac din cea mai nouă piesă a băieților de la Lunatic un produs muzical inedit care binedispune.„Dacă am fi știut cum să nu mai fim săraci, probabil aplicam șj noi rețeta. Dar știți cum e, cel mai bun mod de a învăța ceva este să-i înveți pe alții.” a declarat amuzat Cătălin Constantin, solistul vocal al trupei Lunatic. 

„Nu mai fi sărac!” are un videoclip-pamflet cinematic de peste 8 minute în regia lui Ștefan Lungu, în care sunt prezentate situații și dialoguri într-o instituție fictivă (dar cu multe elemente familiare, pe care românii sunt obișnuiți să le vadă atunci când merg la ghișeu, „la stat”).  Personajul principal al videoclipului este jucat chiar de unul dintre fanii trupei, alături de membrii acesteia și câțiva prieteni. 

Vezi și – Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood!

consumer.huawei.com

Piesa „Nu mai fi sărac!” va fi inclusă pe albumul „Omul din Stele” pe care trupa Lunatic îl va lansa în toamna acestui an, producția fiind semnată de către Victor Panfilov, Real Sound & Vision. 

###Trupa LUNATIC este o trupă de pop-rock din București înființată în anul 2020. Printre reușitele trupei se numără apariții la tv și radio, concerte împreună cu trupe precum Mono Jacks, Luna Amară, organizarea unui festival de rock pentru trupe la început de drum și o serie de videoclipuri cu celebrități.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns