Martin Scorsese A Fost Uimit De Ovația De Nouă Minute Primită La Cannes - Contemporary-Establishment

Martin Scorsese A Fost Uimit De Ovația De Nouă Minute Primită La Cannes

Regizorul Martin Scorsese a părut complet copleșit de ovația de nouă minute pe care a primit-o la Festivalul de Film de la Cannes după proiecția noului său film Killers of the Flower Moon, cu Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons, Robert De Niro și Lily Gladstone în rolurile principale.

Odată ce proiecția s-a terminat, Scorsese a intrat în Grand Theatre Lumiere din Cannes pentru a mulțumi publicului. Părea să fie sincer recunoscător pentru primirea lor și aproape că a părut emoționat în urma ovației, mulțumind publicului de mai multe ori.

babyliss-romania.ro

După ce cele nouă minute de aplauze, Scorsese a spus publicului: „Nu cred că am experimentat vreodată așa ceva. A luat timp să apară, dar Apple s-a descurcat atât de bine cu noi, filmând acolo….era multă iarbă – eu sunt newyorkez.

De asemenea, am trăit în acea lume cu Osage, chiar am trăit și ne este foarte dor.”

Killers of the Flower Moon este o adaptare a cărții lui David Grann despre crimele Osage din anii 1920. Urmează o investigație a FBI privind uciderea sălbatică a unui trib de nativi americani în comitatul Osage, Oklahoma, în urma descoperirii unei bogății de petrol sub pământul lor.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns