Trupa Foo Fighters Îl Anunță Pe Josh Freese Ca Fiind Noul Baterist Al Trupei - Contemporary-Establishment

Trupa Foo Fighters Îl Anunță Pe Josh Freese Ca Fiind Noul Baterist Al Trupei

În timpul evenimentului lor global de streaming live de duminică după-amiază (21 mai), Foo Fighters: Preparing Music For Concerts, Foo Fighters l-a anunțat pe Josh Freese ca noul baterist al trupei. Freese intră în acest rol după moartea neașteptată a lui Taylor Hawkins pe 25 martie 2022.

Freese este un baterist rock veteran, ce a cântat cu trupele Vandals, Devo, Guns N’ Roses, A Perfect Circle, Nine Inch Nails, Weezer și multe altele. Potrivit profilului său din baza de date internațională de muzică înregistrată Discogs, Freese este creditat pentru înregistrarea a peste 400 de albume.

Preparing Music For Concerts a început cu Foo Fighters stând în Studio 606, vorbind despre lucruri aleatorii de la membrii trupei care se bat pe scenă, până la atelierul de reparații de pantofi preferat al lui Pat Smear.

Vezi și – Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood!

Oaspeți speciali au întrerupt acest dialog, mai întâi cu Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers, care a spus pur și simplu: „Este un Mercedes alb care mă blochează”, apoi Tommy Lee de la Motley Crue care a adus la pachet de la P.F. Chang și, în sfârșit, cu Danny Carey de la Tool care lasă câțiva pudeli proaspăt tunși.

Dintr-o dată, camera s-a îndreptat spre un Freese furios, care stătea în spatele unui set de tobe purtând o etichetă pe care scria „Josh” și care strigă deodată:

„Scuzați-mă, băieți, a-m putea totuși, nu știu….să cântăm o melodie, sau două? Ceva?”

consumer.huawei.com

Cu asta, membrii trupei s-au dus la locurile lor, iar Grohl a început să cânte cunoscutul intro al piesei „All My Life” de pe One by One din 2002.

Evenimentul live i-a prezentat pe Foo Fighters interpretând un total de nouă melodii, inclusiv trei piese de pe viitorul lor album, But Here We Are — „Rescued”, „Under You” și „Nothing at All” — și câteva melodii în onoarea Black Sabbath și Huey Lewis și News.

În timpul evenimentului au fost momente de casual, ca atunci când Grohl a bulit niște versuri în „Monkey Wrench” sau când glumea despre cum ar trebui să fie titlul streamului live.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns