Vezi Videoclipul Piesei "Take Me Back To Eden" De La Trupa Sleep Token - Contemporary-Establishment

Vezi Videoclipul Piesei “Take Me Back To Eden” De La Trupa Sleep Token

Sleep Token – trupa anonimă de alt-metal mascat care a explodat de la începutul anului 2023 – și-au lansat în sfârșit noul album foarte așteptat, Take Me Back To Eden și, odată cu acesta, a oferit și single-ul principal de pe album, Take Me Back To Eden.

Cântecul prezintă mix-ul semnătură a grupului de melodie înclinată spre pop, atmosferă electronică cinematografică și djent metal, în timp ce imaginea se concentrează pe o figură misterioasă asemănătoare Grim Reaper.

Sleep Token sunt pe cale să devină trupa de succes a anului 2023. Au devenit deja masiv virali cu single-ul din ianuarie „The Summoning”, care a strâns peste 34 de milioane de redări pe Spotify până în prezent.

consumer.huawei.com

Au câștigat fani celebri în toată lumea, de la Corey Taylor de la Slipknot la Will Ramos de la Lorna Shore până la starul American Idol, Chris Daughtry.

Vezi clipul piesei Take Me Back To Eden de la Sleep Token.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns