OM LA LUNĂ | FAZELE LUNII – Concert electro-acustic la TNB - Sala Amfiteatru - Contemporary-Establishment

OM LA LUNĂ | FAZELE LUNII – Concert electro-acustic la TNB – Sala Amfiteatru

  • Amfiteatrul TNBBucuresti
  • 16 Iunie 2023, Acces: 19:00 | Concert: 20:15
  • 90 lei (Presale)

Dragi prieteni,

Fazele lunii este un proiect despre noi cei de acum. Despre cei ce am devenit în anii ăștia cinci. Este despre bunele și relele care ni s-au întâmplat, despre creșterile și descreșterile noastre ca oameni. Despre evoluția noastră ca muzicieni, cu nesfârșitele încercări, eșecuri și momente în care am vrut să ne oprim. Dar totodată este și despre noi cei care am tras de fiecare dată aer în piept și am mai băgat o fisă. Și încă una. Până la ultima din buzunar, cea care chiar a pornit muzica din tonomatul cel vechi.

Fazele lunii sunt fazele noastre, ale tuturor. Iar cântecele om la lună de pe cele trei albume de până acum, cântate în forma asta electro-acustic-minimalistă, suntem noi pe drumul ăsta vechi de o viață.

Pe 16 iunie, la Teatrul Național ’’I.L. Caragiale’’ București, în sala Amfiteatru – cea cu vedere la cer, vom cânta despre fazele lunii și ale vieților noastre, vom înregistra audio-video toată experiența, v-o vom dărui și apoi o vom pune acolo, în minți și suflete, pentru totdeauna.

Despre om la lună:

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns