Trailerul Killers Of The Flower Moon Îi Aduce Pe Robert De Niro și Leonardo DiCaprio În Epopeea Historical Crime A Lui Martin Scorsese - Contemporary-Establishment

Trailerul Killers Of The Flower Moon Îi Aduce Pe Robert De Niro și Leonardo DiCaprio În Epopeea Historical Crime A Lui Martin Scorsese

Oprește-te câteva secunde – respiră și pregătește-te, pentru că ești pe cale să vezi ceva ce trebuie prețuit: un nou film cu Martin Scorsese. Killers Of The Flower Moon, unește muzele sale preferate – Robert De Niro și Leonardo DiCaprio – într-un singur film…în sfârșit.

Și este un epic historical crime. Legendarul regizor – din spatele Goodfellas, Taxi Driver, Casino, The Wolf Of Wall Street, The Irishman, Silence, The Departed, Raging Bull, Gangs Of New York, pentru a numi doar câteva – s-a întors, înapoi, prezentând încă o dată, o fereastră cinematografică profundă către psihicul american, printr-o istorie plină de sânge, bani și religie.

Nu te înșeli: Marty s-a întors. Acesta pare a fi un film epic, fulgerător (un fel de punct de mijloc între The Irishman și There Will Be Blood de Paul Thomas Anderson), care spune o poveste adevărată plasată în Oklahoma anilor 1920 – investigând crimele făcute asupra mai multor membri ai tribului indigen Osage, a cărui s-a descoperit că terenul conține zăcăminte considerabile de petrol.

Vezi și – 26 de Lucuri Foarte Puțin Cunoscute Despre The 27 Club

FBI-ul incipient a investigat crimele, care au dus la descoperirea unui complot mai amplu pentru a câștiga controlul asupra pământului și a bogăției pe care le conținea. Filmul se bazează pe cartea de non-ficțiune a lui David Grann și urmează să debuteze la Cannes în perioada următoare.

Pe lângă rolurile principale ale lui De Niro și DiCaprio – în rolul fermierului William Hale și, respectiv, a nepotului său Ernest Burkhart -, distribuția îi include și pe Jesse Plemons, Lily Gladstone, John Lithgow și Brendan Fraser, proaspăt premiat cu Oscar.

consumer.huawei.com

Și, deși este un film marca Apple TV+, vei avea șansa de a-l vedea pe marele ecran – va fi lansat în cinema din 6 octombrie și va fi difuzat la un moment dat după aceea.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns