Trupa Foo Fighters A Lansat Single-ul „Under You” și Anunță Un Eveniment Online - Contemporary-Establishment

Trupa Foo Fighters A Lansat Single-ul „Under You” și Anunță Un Eveniment Online

Trupa de rock alternativ Foo Fighters tocmai a lansat „Under You”, al doilea single de pe viitorul lor album, But Here We Are. De asemenea, aceștia au anunțat evenimentul global de streaming Foo Fighters: Preparing Music for Concerts.

La fel ca și single-ul principal „Rescued”, „Under You” este o altă aventură emoționantă, deoarece trupa și, în special, Dave Grohl, continuă să se lupte cu dispariția prematură a prietenului lor drag și coleg de trupă, bateristul Taylor Hawkins.

În ceea ce privește abordarea noului album, primul înregistrat după moartea lui Hawkins, un comunicat spune cam așa:

„Un răspuns brutal de sincer și emoțional crud la tot ceea ce Foo Fighters a îndurat în ultimul an, dar aici But Here We Are este o mărturie a puterilor vindecătoare ale muzicii, prieteniei și familiei. Curajos, deteriorat și neclintit de autentic, But Here We Are se deschide cu single-ul principal recent lansat „Rescued”, prima dintre cele 10 melodii care parcurg gama emoțională de la furie și durere spre seninătate și acceptare.”

Vezi și – 26 de Lucuri Foarte Puțin Cunoscute Despre The 27 Club

„Produs de Greg Kurstin și Foo Fighters, But Here We Are este aproape în egală măsură cel de-al 11-lea album Foo Fighters și primul capitol din noua viață a trupei”, continuă comunicatul de presă.

„Canalizand sonic naivitatea debutului Foo Fighters din 1995, format de decenii de maturitate și profunzime, But Here We Are este sound-ul fraților care își găsesc refugiu în muzica care i-a reunit în primul rând acum 28 de ani, un proces care a fost pe cât de terapeutic, a fost și despre continuarea vieții”.

consumer.huawei.com

Noul album va fi lansat pe 2 iunie. Între timp, trupa va reveni pe scenă pe 24 mai, urmată de o serie de date suplimentare de festival și headlining .

Evenimentul de streaming va avea premiera pe 21 mai la 15:00 ET pe 21 mai Aici. Fanii se pot aștepta la debutul cântecelor din But Here We Are, filmări din culise și multe altele.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns