Negative CORE Project lanseaza un nou single insotit de videoclip pentru piesa "The Frowning Man" - Contemporary-Establishment

Negative CORE Project lanseaza un nou single insotit de videoclip pentru piesa “The Frowning Man”

Trupa bucureșteană Negative CORE Project lansează single-ul “The Frowning Man” însoțit de videoclip. Piesa poate fi ascultată pe majoritatea platformelor in următoarele zile iar premiera va avea loc Marți, 16 mai la ora 18.00 pe canalul oficial de YouTube al trupei.

“Înainte de a viziona videoclipul, vă rugăm frumos să luați în considerare faptul că e vorba de un material sângeros și violent, necesar pentru ilustrarea lirică. Pentru a proteja spectatorii mai mici am pus și o restricție de vârstă așadar vă trebuie un cont activ pe platformă. 

Povestea piesei nu e complicată dar s-a mers pe o direcție foarte brutală pentru un impact vizual maxim. E vorba despre stări foarte puternice de negăsire și abandon și de neputința de a ieși din propriul Iad. 

consumer.huawei.com

The Frowning Man” este ultimul single pe care îl vom lansa in perioada următoare. Negative CORE Project dorește să ofere fanilor și restul pieselor de pe “The Purple Shores” și vom face un anunț în acest sens in curând. Vă reamintim că avem deja 3 extrase de pe acest album, KING, Doppelgänger și Nacho Friend. Așadar ne auzim rapido și vă dorim călătorie zdruncinată in universul nostru. Grije la cap!”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns