Billie Joe Armstrong Cântă „Basket Case” Cu O Trupă De Coveruri Într-un Pub Din Londra - Contemporary-Establishment

Billie Joe Armstrong Cântă „Basket Case” Cu O Trupă De Coveruri Într-un Pub Din Londra

Pe 13 mai, solistul lui Green Day, Billie Joe Armstrong, a făcut o apariție surpriză cu o trupă de cover-uri în localul Slim Jim’s din Londra și a interpretat melodia de succes, a trupei sale Green Day, „Basket Case”.

Armstrong a împărtășit imaginile cu el cântând cu Borderline Toxic și a subtitrat postarea pe TikTok oficial al Green Day: „Când intri într-un pub și trupa de cover începe să îți cânte melodia.”

consumer.huawei.com

La sfârșitul piesei, cântăreața de la Borderline Toxic spune mulțimii: „Deci, cum o să trecem de la Billie Joe Armstrong cântând o melodie de la Green Day. la noi să cântăm una de-ale noastre?”.

De asemenea, ea l-a numit pe solistul Green Day o “fucking legend”….și…cam asta ar fi.

Vezi și – Cele Mai Șocante Mandela Effects Din Categoriile filme și TV – Vei Fi Uimt De Ceea Ce Ai Ratat!

În altă ordine de idei Armstrong, a lucrat recent cu Gibson pentru a lansa o nouă versiune a chitarei Gibson Les Paul Junior.

El a spus despre design: „Les Paul Junior din anii ’50 a fost rădăcina tonului meu de peste 20 de ani. De când l-am cumpărat pe „Floyd”, Sunburst Junior 1956, la începutul anilor 2000 am fost dependent. Este o chitară simplă, brută și puternică, care are un sound pur și simplu ce nu poate fi învins! Conectați-l direct la orice amplificator cu tuburi, porniți-l și va urla!”.

Green Day se află în prezent într-o pauză din turnee, ceea ce explică de ce Armstrong are tim pentru a vizita Londra. Trupa a făcut turnee intense anul trecut și are doar câteva date de festival în calendarul pentru 2023.

Urmărește filmarea de mai jos cu Armstrong interpretând „Basket Case” într-un pub din Londra.

@greenday

When you walk into a pub and the cover band starts playing your song

♬ original sound – Green Day

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns