Cristina Lupu A Lansat Primul Single Intitulat "Satellite" - Contemporary-Establishment

Cristina Lupu A Lansat Primul Single Intitulat “Satellite”

Primul single Cristina Lupu, Satellite, este acum disponibil pe toate platformele de streaming.

Satellite e ca o seară de vară, o alunecare în reverie după căldura amorțită a prânzului. Cristina Lupu își face oficială mutarea din live (și) în digital, lăsând în urmă un parfum nostalgic și jucăuș. Cristina și-a armonizat chitara și vocea alături de chitara lui Lucas Contreras, basul Laurei Benedek și percuția lui Denis Bolborea, pentru a cânta despre iubire și toate nesiguranțele răstălmăcite cu care poate veni ea.

Piesa a fost compusă de Cristina Lupu însăși, iar pentru producție a colaborat cu Alexandru Mitroi și Lucas Contreras, la Merkaba Studios.

consumer.huawei.com

Satellite este primul single de pe viitorul album al artistei, Sweet Amnesia, și va fi însoțit de un videoclip regizat de Florin Șerban, ce va avea premiera în 22 iunie printr-un concert în Expirat. 

Vezi și – Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood!

“Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei.” spune Cristina Lupu

Cristina este artist independent (voce/chitară), scrie cantece de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 urcă pe scena Vocea României, unde face primele lecții de canto, urmând apoi o lungă perioada de studiu individual, dar și o ‘vizită’ la Universitatea Națională de Muzică din București, sectia jazz, între 2020-2022. În prezent lucrează la albumul de debut, Sweet Amnesia, o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase.

Vara aceasta poate fi găsită, printre altele, la Electric Castle, Waha și DWMT la CONAC. 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns