Vezi Trailerul Pentru Noul Film Al Lui Yorgos Lanthimos, Poor Things - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noul Film Al Lui Yorgos Lanthimos, Poor Things

Dacă ai văzut un film de Yorgos Lanthimos, știi te aștepți la o ciudățenie îndrăzneață de la autorul grec. Cineastul din spatele filmului The Favorite, lăudat de Oscar – și înainte de asta, pentru The Lobster, The Killing Of A Sacred Deer și Dogtooth – evocă imagini confuze și performanțe uluitoare în trailerul pentru cel mai nou film al său Poor Things.

Și, în timp ce teaser-ul pentru următorul său film, Poor Things, durează doar 34 de secunde, se pare că ar putea fi cea mai nebunească lucrare a lui de până acum – o călătorie, științifico-fantastică, care o auce pe ecrane pe Emma Stone. Ei bine, ăsta tocmai a ajuns pe lista must-see. Dincolo de Stone, filmul îi are și pe Mark Ruffalo, plus Willem Dafoe, Remy Youssef și Christopher Abbott. Dacă vrei să o vezi pe Stone călărind un pește uriaș, sau să-l vezi pe Ruffalo luând o palmă peste față, ești în locul potrivit.

consumer.huawei.com

Filmul, conform sinopsisului oficial, explorează „povestea incredibilă și evoluția fantastică a Bellei Baxter (Stone), o tânără readusă la viață de genialul om de știință Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sub protecția lui Baxter, Bella este dornică să învețe. Înfometată de informația care îi lipsește, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat desfrânat, într-o aventură nebunească de-a lungul continentelor. Eliberată de prejudecățile vremurilor ei, Bella crește în scopul ei de a susține egalitatea și eliberarea.”

Vezi și – Căutarea Misteriosului Blestem: 10 Filme Considerate Blestemate

Ținem pumnii strânși pentru un trailer mai lung în curând – și, sperăm, un alt clasic de la Lanthimos și Stone pentru a-și continua munca la The Favourite.

Poor Things ajunge în cinematografele din Marea Britanie din 8 septembrie și probabil tot în aceeași perioadă și în cele românești.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns