Trupa EYEDROPS A Lansat Piesa Videoclipul Pentru Piesa "Nimeni" - Contemporary-Establishment

Trupa EYEDROPS A Lansat Piesa Videoclipul Pentru Piesa “Nimeni”

Trupa de rock alternativ, EYEDROPS a lansat videcolipul pentru single-ul “Nimeni”. Piesa este extrasă de pe albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.” ce a fost lansat pe data de 24 aprilie.

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai“.

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

flip.ro

Vezi videoclipul pentru piesa “Nimeni” a celor de la EYEDROPS mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns