Duff McKagan A Lansat EP-ul Solo, This Is the Song și Un Single Nou - Contemporary-Establishment

Duff McKagan A Lansat EP-ul Solo, This Is the Song și Un Single Nou

Basistul Guns N’ Roses, Duff McKagan, a lansat un nou EP numit This Is the Song, care servește drept primul său fragment de muzică solo, de la albumul Tenderness din 2019.

EP-ul, lansat astăzi (10 mai) în onoarea lunii de conștientizare a sănătății mintale, conține trei melodii acustice – piesa principală, „Pass You By” și „It Can’t Come Too Soon”. Piesa ce dă și titlul, are și un videoclip, care poate fi văzut mai jos.

Într-o declarație despre EP, McKagan a explicat că s-a mutat în propriul studio de înregistrări în 2019, ceea ce i-a oferit ocazia să exploreze fragmente din melodiile pe care le-a scris în trecut.

Câteva luni mai târziu, pandemia de COVID-19 a forțat un lockdown global, iar rockerul, care se luptă cu atacuri de panică încă de când era adolescent, a simțit intens efectele izolării.

consumer.huawei.com

Astfel, piesa principală de pe EP, menționează medicamente precum Lexapro, care este folosit în mod obișnuit pentru a trata depresia și anxietatea, și descrie experiența sa.

„„This Is the Song” a fost scris în mijlocul unui atac de panică. Nu puteam respira și nu vedeam bine, iar în ultimul timp, din fericire, mi-am găsit chitara acustică drept refugiu. Pur și simpu iau chitara în mână, cânt acorduri și fredonez melodii, să văd ce iese.”, a scris el. “Pentru aceia dintre voi care nu ați experimentat niciodată așa ceva, considerați-vă fericiți. Pentru cei dintre voi care recunosc despre ce vorbesc: nu sunteți singuri!”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns