Trupa Sum 41 A Anunțat Că Se Vor Desființa - Contemporary-Establishment

Trupa Sum 41 A Anunțat Că Se Vor Desființa

Sum 41 au anunțat că se va desființa ca trupă, luni (8 mai). Pop-punkerii conduși de Deryck Whibley cu o tentă metal, sunt împreună de peste 25 de ani. Înainte de a se despărți definitiv, totuși, vor finaliza un turneu de rămas bun, a explicat trupa.

Sum 41 are și concerte împreună cu The Offspring și Simple Plan vara aceasta. Și vor lansa un ultim album înainte de final, a declarat Sum 41.

„A fi în Sum 41 din 1996 ne-a adus unele dintre cele mai bune momente din viața noastră”, a spus trupa într-o declarație pe care membrii lui Sum 41 l-au împărtășit și separat.

„Suntem veșnic recunoscători fanilor noștri, atât cei vechi, cât și cei noi, care ne-au susținut în toate privințele”, au adăugat aceștia. „Este greu să exprimăm dragostea și respectul pe care le avem pentru voi toți și am vrut să auziți asta mai întâi de la noi.”

Trupa a continuat Sum 41 se va desființa. Vom termina în continuare toate datele actuale ale turneelor și așteptăm cu nerăbdare să lansăm ultimul nostru album Heaven :x: Hell, împreună cu un turneu la nivel mondial. Detaliile vor fi anunțate de îndată ce le vom avea.”

consumer.huawei.com

Despre Sum 41

Sum 41, trupa canadiană numită prima oară Kaspir, s-a format în Ajax, Ontario, în 1996. Formația trupei constă în prezent în fondatorul ei, liderul Deryck Whibley la voce și chitară, Dave Baksh la chitară și backing vocals, Cone McCaslin la bas, Tom Thacker la chitară și Frank Zummo la tobe.

Sum 41 a câștigat popularitate la începutul anilor 2000 cu sound-ul lor pop-punk care conținea oligoelemente de heavy metal. Debutul lor, All Killer No Filler din 2001, a fost un succes comercial și a prezentat single-uri de succes precum „Fat Lip” și „In Too Deep”.

Albumul s-a vândut în peste 9 milioane de exemplare în întreaga lume.

Sum 41 a continuat să lanseze albume de-a lungul anilor 2000, inclusiv Does This Look Infected? (2002), Chuck (2004) și Underclass Hero (2007). Lineup-ul lor cunoscut (foto sus) i-a inclus Whibley, Baksh, McCaslin și bateristul-vocalist Steve Jocz.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns