Vezi Trailerul Pentru Noul Film Cu Denzel Washington, The Equalizer 3 - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noul Film Cu Denzel Washington, The Equalizer 3

Vești bune pentru fanii lui Denzel Washington care s-a întors pentru ultima oară în rolul lui Robert McCall în The Equalizer 3 și de data aceasta se confruntă cu Mafia. Dacă ești aici pentru a-l vedea pe Washingtonul scoțând ochii oamenilor cu țevi din fier, rupând mâini și spunându-le criminalilor că sunt pe cale să fie îngropați, vezi trailerul de mai jos.

Ajuns la cinci ani după The Equalizer 2, acesta îl aduce din nou pe Antoine Fuqua – proaspăt ieșit din drama care a luat Oscar-ul, Emancipation – în spatele camerei, cu Richard Wenk în sarcina de scenarist. Deși nu apare prea mult în trailer, fanii filmelor cu Denzel Washington vor fi încântați să o vadă aici pe Dakota Fanning.

Iată rezumatul oficial: „De când șa renunțat la viața de asasin guvernamental, Robert McCall (Denzel Washington) s-a străduit să se împace cu lucrurile îngrozitoare pe care le-a făcut în trecut și găsește o mângâiere în a sluji justiția, în numele celor asupriți. Găsindu-se acasă în sudul Italiei, el descoperă că noii săi prieteni, sunt sub controlul șefilor mafiei locale.

Pe măsură ce evenimentele devin mortale, McCall știe ce trebuie să facă: să devină protectorul prietenilor săi luptând împotriva mafiei.”

Washington îl joacă pe McCall de aproape 10 ani, primul film Equalizer fiind lansat în 2014 – vom vedea dacă iese cu nasoale, când The Equalizer 3 va ajunge în cinematografele din Marea Britanie pe 1 septembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns