Căutarea Misteriosului Blestem: 10 Filme Considerate Blestemate - Contemporary-Establishment

Căutarea Misteriosului Blestem: 10 Filme Considerate Blestemate

Chiar dacă ești predispus la superstiție, s-ar putea să ți se pară de râs ideea unui film blestemat.

Cu toate acestea, unele producții au fost atât de urmărite cu ghinion, încât unora li s-a părut singura explicație logică. Dar indiferent dacă, crezi sau nu în astfel de lucruri, o să te consideri norocos că nu ai fost implicat în următoarele zece filme.

Hai să vedem 10 filme despre care se crede că sunt blestemate.

The Exorcist (1973)

Clasicul horror din 1973 The Exorcist a provocat destulă agitație în rândul cinefililor la lansare, doar pe baza meritelor sale.

Dar incidentele ciudate din jurul filmului, inclusiv mai multe răniri pe platourile de filmare, un incendiu, un accident de motocicletă și un de fulger căzut asupra unei biserici, i-au determinat pe mulți să-l eticheteze ca fiind blestemat.

Oamenii au legat filmul și de mai multe morți, cel mai notabil fiind cel al actorilor Jack MacGowran și Vasiliki Maliaros, care au murit înainte ca filmul să ajungă pe marele ecran.

În plus, mai mulți membri ai distribuției au raportat că au pierdut membri ai familiei în timpul filmărilor.

Rebel Without a Cause (1955)

Această dramă a majorității oamenilor, din anul 1955 a explorat așa-numita decădere morală a tinerilor din America.

Cu toate acestea, se pare că a existat la fel de multă delincvență și în culisele filmului Rebel Without a Cause inclusiv o bătaie reală între regizorul Nicholas Ray din cauza unui triunghi amoros format din Ray, Natalie Wood și William Hooper.

Cu toate acestea, zvonurile despre un blestem legat de acest film nu au apărut din cauza acestora, ci a tragediei ce a urmat, fiecare dintre cele trei personaje principale ale filmului suferind de o moarte timpurie.

În primul rând, James Dean a murit la 24 de ani din cauza unui accident de mașină cu doar câteva săptămâni înainte ca filmul să ajungă în cinematografe.

Apoi, ceva ani mai târziu, Sal Mineo, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis în fața apartamentului său, iar Natalie Wood s-a înecat în mod misterios în apele insulei Santa Catalina, la vârsta de 43 de ani.

De asemenea, actorul secundar Nick Adams, care a ajuns destul de faimos, a murit tânăr din cauza unei supradoze de droguri.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns