Foo Fighters Anunță Noul Album "But Here We Are", Și Lansează Single-ul "Rescued" - Contemporary-Establishment

Foo Fighters Anunță Noul Album “But Here We Are”, Și Lansează Single-ul “Rescued”

După o perioadă de tachinări, trupa Foo Fighters nu numai că a dezvăluit un single nou, dar a confirmat detalii despre cel de-al 11-lea album al lor.

Legendele rock-ului au împărtășit single-ul principal și piesa ce deschide albumului intitulată “Rescued“, extrasă din viitorul album But Here We Are – care va fi lansat pe data de 2 iunie.

O declarație pe site-ul lor descrie modul în care albumul marchează revenirea trupei după un an de pierderi uluitoare, introspecție personală și amintiri dulci-amărui. Un răspuns brutal de onest și crud din punct de vedere emoțional la tot ceea ce Foo Fighters a îndurat recent, “But Here We Are” este o dovadă a puterilor vindecătoare ale muzicii, prieteniei și familiei.

Foto-Market-1
Comandă Tabloul Preferat Aici

Curajos, deteriorat și neclintit de autentic, albumul se deschide cu Rescued, prima dintre cele 10 melodii care parcurg o gamă emoțională de la furie și tristețe până la seninătate și acceptare, și nenumărate puncte între ele.

But Here We Are este aproape în egală măsură cel de-al 11-lea album Foo Fighters și primul capitol din noua viață a trupei. Canalizând sonic naivitatea debutului Foo Fighters din 1995, informat de zeci de ani de maturitate și profunzime, “But Here We Are” este sound-ul fraților care își găsesc refugiu în muzica ce i-a reunit în primul rând acum 28 de ani, un proces care a fost la fel de terapeutic, deoarece era vorba despre continuarea vieții.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns