Cele Mai Șocante Mandela Effects Din Categoriile filme și TV - Vei Fi Uimt De Ceea Ce Ai Ratat! - Contemporary-Establishment

Cele Mai Șocante Mandela Effects Din Categoriile filme și TV – Vei Fi Uimt De Ceea Ce Ai Ratat!

Efectul Mandela” este unul dintre cele mai uluitoare lucruri pe care le putem găsi astăzi pe internet. Numit după celebrul Nelson Mandela, primul președinte al Africii de Sud care a fost ales în conformitate cu noua constituție, termenul descrie fenomenul în care un grup de oameni își amintesc colectiv fapte sau evenimente într-un fel și apoi află mai târziu că amintirile lor sunt greșite.

În ceea ce privește motivul pentru care se întâmplă acest lucru, cele mai faimoase două teorii sunt călătoria în timp și universuri paralele. Conform primei idei, călătorii în timp merg în trecut și schimbă detalii minore. Acest lucru creează valuri care ne afectează viețile în prezent.

O schimbare ciudată a titlului sau rândurile adăugate sau eliminate din filme ar fi exemple în acest sens.

Teoria universului paralel afirmă că „lumea noastră originală” a fost absorbită într-o gaură neagră, atunci când a fost sfârșitul luumii în anii 2000 sau 2012. Acum trăim într-un univers alternativ.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor cred că efectul Mandela este doar una dintre acele coincidențe ciudate din viață, pe care majoritatea oamenilor nu le pot explica.

Iată primele 10 Efecte Mandela din categoriile televiziune și film. Pregătește-te să-ți faci mintea….praffff.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns