Trupa EYEDROPS A Lansat Single-ul "CEVA PROASPĂT" - Contemporary-Establishment

Trupa EYEDROPS A Lansat Single-ul “CEVA PROASPĂT”

Trupa bucureșteană EYEDROPS a lansat single-ul “CEVA PROASPĂT“. Piesa face parte de pe noul album al trupei intulat „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” ce va avea lansarea pe data de 24 aprilie în Club Expirat București.

Artiștii au postat piesa pe rețelele de socializare impreună cu următorul mesaj:

“Doamnelor și domnilor… CEVA PROASPĂT! 🍋 A se asculta cu privirea în față. Iar noi vedem luni în Expirat la lansare: EYEDROPS • Lansare Album „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” • Expirat • 24.04”

Ascultă piesa “CEVA PROASPĂT” de la EYEDROPS mai jos.

Albumul ăsta e povestea ultimilor noștri doi ani. Povestea unei găsiri, și a unei superbe rătăciri. Nu, nu îl vom lansa pe CD, ci într-o formă despre care abia așteptăm să vă povestim. Albumul ăsta nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel, sau la noi în curte. Am învățat odată cu el ce îi trebuie și cum ne place să-l creștem, ce fel de album vrem să fie când o să fie mare. Încă puțin și vom putea să-l lăsăm singur pe-afară. Deschidem ușa pe 24 aprilie.” – EYEDROPS.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns