Staind Lansează Prima Piesă Nouă în 12 ani, „Loest in Me” și Anunță Al Optulea Album - Contemporary-Establishment

Trup Staind Lansează Prima Piesă Nouă în 12 ani, „Lowest in Me” și Anunță Al Optulea Album

Trupa Staind s-a întors cu prima lor melodie nouă, din ultimii 12 ani, numită „Loest in Me”.

Este primul material audio pe care trupa l-a lansat de la cel de-al șaptelea album self-titled din 2011. În plus, grupul și-a anunțat cel mai recent album de studio, intitulat Confessions of the Fallen.

Lowest in Me” este o piesă puternică care probabil va face fericiți mulți fani Staind, dar și îi va surprinde în același timp. Vocea lui Aaron Lewis sună plină de energie și proaspătă, instrumentația este ușor completată de sound-uri electronice.

“Există multe melodii de genul ăsta [pe următorul album], cu siguranță. Este diferit, totuși“, a declarat chitaristul Mike Mushok, înainte de lansarea piesei.

„Un lucru pe care Aaron a vrut să -l experimenteze… Avea un programator cu care lucrase și îi adusese câteva idei, iar tipii ăia au luat melodiile și le-au cam reinterpretat cu mai multe elemente electronice în lor.”

Când am reușit totul la o finalitate, producătorul nostru a ajutat să extindă asta și mai mult”, a continuat el.

„Deși nu sunt foarte multe elemente de genul, în această melodie, există și alte melodii care au mai mult tente electronice. Multe dintre ele sunt ca o parte de chitară, cântată printr-un sintetizator, deci nu este atât de îndepărtată ideea — sunt doar texturi diferite și sunete diferite.”

Ascultă melodia de mai jos.

Confessions of the Fallen a fost produs de Erik Ron și va fi lansat în această toamnă prin Alchemy Recordings/BMG. Lewis a descris cum a evoluat sunetul trupei în timpul noului album într-un comunicat de presă.

Am vrut să modernizez sound-ul și să fie in concordanță cu ce se întâmplă în zilele noastre.”, a spus vocalistul.

„Puteți recunoaște cu siguranță trupa, dar în același timp puteți înțelege că am fost atenți și înțelegem ce fel de sunete și abordări folosim, care poate nu au existat ultima dată când am făcut asta.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns