EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” - Contemporary-Establishment

EYEDROPS Lansează Albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut”

Pe 24 aprilie are loc lansarea celui de-al doilea album EYEDROPS Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” cu un concert „extraordinaire”, (tot) în Expirat, (tot) pe 24 aprilie, ca și în cazul primului album. Găsirea, Rătăcirea, Regăsirea și Pierderea continuă cu un turneu care îi va purta pe băieți și pe noul lor album prin 11 orașe din țară.

EYEDROPS, care se descriu ca fiind „visători pragmatici, melancolici progresiști și introverți gălăgioși” au pus pe pauză Albumul Fără Sfârșit (un album deschis căruia băieții îi vor adăuga piese pe perioada întregii existențe a trupei) pentru a lansa un al doilea album finit, despre care spun: „Albumul ăsta e povestea ultimilor noștri doi ani. Povestea unei găsiri, și a unei superbe rătăciri. Nu, nu îl vom lansa pe CD, ci pe stick USB, într-o prezentare care nouă ne place enorm. Albumul ăsta nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel, sau la noi în curte. Am învățat odată cu el ce îi trebuie și cum ne place să-l creștem, ce fel de album vrem să fie când o să fie mare. Încă puțin și vom putea să-l lăsăm singur pe-afară. Deschidem ușa pe 24 aprilie.”.

Albumul va conține 12 piese iar forma în care el va ajunge la public este una oarecum inedită: pe un stick USB din lemn, într-o cutie de lemn, unicat, însoțit și de alte surprize. „Dat fiind că nici unul dintre noi nu mai are cd player în casă, am considerat inutilă lansarea lui pe CD”, spune Paul Manolescu, solistul trupei. „Am vrut să oferim oamenilor ceva ce ne-ar plăcea și nouă să primim: un obiect practic, plăcut la atingere, pe care îl poți folosi, de fapt, in fiecare zi. Dacă puteam, probabil îl lansăm și pe brichete Zippo sau într-o cană de cafea”. – a adăugat el.

Până la momentul lansării, ne putem bucura de Ultima Noapte, noul single de pe „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.”, lansat de curând:

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/83963/

● Pre-sale (până pe 23.04 inclusiv) – 60 lei
● Acces general (pe 24.04) și at the door – 70 lei
● Bilete de studenți (at the door) – 30 lei

Link eveniment 24 aprilie: https://fb.me/e/27phGNxMR
Un concert marca BandBook by Munteanu: https://www.munteanurecomanda.ro/bandbook/

Văzut de CriticEyez: https://criticeyez.com

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns