Vezi Imagini de La Concertul De Runiune blink-182 de la Festivalul Coachella - Contemporary-Establishment

Vezi Imagini de La Concertul De Runiune blink-182 de la Festivalul Coachella

Trupa blink-182 a susținut primul lor concert de reuniune cu Tom DeLonge aseară la Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley din 2023 din California. Spectacolul a fost pentru prima dată când DeLonge, Travis Barker și Mark Hoppus au împărțit scena împreună public din 2014.

Apariția trupei la Coachella a fost o surpriză de ultim moment, deoarece DeLonge a anunțat vestea cu o zi înainte.

blink-182 a urcat pe scena din Sahara Tent, care găzduiește de obicei muzică EDM. Și-au început setul de 50 de minute cu „Family Reunion” înainte de a intra în alte clasice precum „What’s My Age Again?”, „The Rock Show”, „I Miss You” și „All The Small Things”.

DeLonge and Co. au cântat, de asemenea, recentul lor single „EDGING” live pentru prima dată. Vezi setlist-ul complet și un videoclip live mai jos.

Hoppus și-a împărtășit entuziasmul față de show pe Instagram:

Icon-urile pop-punk au fost programate inițial să-și lanseze turneul de reuniune în Mexic și America de Sud luna trecută, dar au fost nevoiți să amâne după ce Barker și-a rănit degetul în timpul repetițiilor.

În prezent, turneul mondial este programat să se reia în mai și să se desfășoare până în iulie, cu sprijinul Turnstile.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns