Membrii Metallica Descompun Albumul ’72 Seasons’ piesă cu piesă - Contemporary-Establishment

Membrii Metallica Descompun Albumul ’72 Seasons’ piesă cu piesă

Cel de-al 11-lea album al Metallica, 72 Seasons, este în sfârșit aici, iar membrii trupei au distribuit un videoclip ]n care vorbesc despre material, piesă cu piesă, oferindu-și părerea despre fiecare și ceea ce face fiecare melodie specială.

Până acum, majoritatea fanilor Metallica au ascultat, probabil, albumul integral o dată, iar alții, poate de mai multe ori. Așadar, tu știi cum te simți după prima tură.

Dar cum rămâne cu membrii Metallica?

Comandă noul album “72 Seasons” de la Metallica AICI

În videoclipul, pe care l-au distribuit pe rețelele lor de socializare, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo vorbesc pe rând despre cele 12 melodii de pe album și evidențiază ceea ce le face speciale.

Vei auzi că Trujillo folosește cuvântul „thrash”, Ulrich descrie „Shadows Follow” drept un „tomper” și… aproape nimic altceva. Hetfield a citat „You Must Burn! ” ca un moment provocator pentru el din punct de vedere vocal și, de asemenea, a explicat că „Inamorata” „a strigat” către ei să fie piesa de închidere.

Hammett a încheiat videoclipul explicând cât de încântat este să cânte noile piese live, deoarece că este emoționant pentru ei să ajungă să adauge material nou la setlist și să vadă cum reacționează fanii lor, atunci când le aud interpretate live.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns