Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood! - Contemporary-Establishment

Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood!

Tuturor ne place să mergem la film. La urma urmei, ele ne poartă în aventuri, ne ating inimile și ne programează în secret cu mesaje ascunse.

Cel puțin așa susțin unii.

Încă din Epoca de Aur a Hollywood-ului, teoreticienii conspirației au susținut că filmele sunt pline de actori răi, crime misterioase și îndoctrinări Illuminati.

Așa că hai să vedem 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood.

Randy Quaid și Star Whackers

Hollywood Star Whackers sunt niște ucigași periculoși din centrul celei mai diabolice conspirații de la Hollywood – cel puțin conform spuselor lui Randy Quaid.

Actorul câștigător al Globului de Aur și soția sa, Evi, susțin că există o organizație diabolică care ucide vedete de la Hollywood. Quaid susține că Whackers i-au eliminat pe Michael Jackson, David Carradine, Heath Ledger și Chris Penn.

Ei i-au luat în vizor și pe Mel Gibson, Robert Bla, Britney Spears și Lindsay Lohan. Desigur soții Quaids ar fi următorii pe listă.

Producătorii de la Hollywood s-au fi săturat să plătească actorilor sume exorbitante de bani, așa că i-au angajat pe Whackers să-i elimine.

Cea mai vizibilă problemă din conspirația lui Quaid este că Randy nu a fost niciodată ceea ce ai putea numi un „star”.

În plus, procurorul districtual din Santa Barbara, Anthony Davis, consideră că totul este o scuză bizară pentru a evita unele acuzații legale serioase. Quaids au fost arestați de nenumărate ori pentru că au pătruns, au jefuit și deteriorat proprietăți private.

Pentru a evita să-și plătească cotizațiile (sau de frica Star Whackers, în funcție de ceea ce vrei crezi), soții Quaid au plecat în Canada.

Cu toate acestea, din ianuarie 2013, lui Randy i-a fost greu să aplice pentru statutul de rezident permanent, probabil pentru că Canada nu vrea să se ocupe de psihozele lui.

Sau poate că nu vor să se încurce cu Star Whackers.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Un gând despre “Descoperă Cele Mai Șocante 10 Teorii Ale Conspirației Din Spatele Blockbusterelor De La Hollywood!


  1. We are committed to this idea of living sustainably can improve our happiness and sense of fulfilment in life. We think living in harmony with Floral makes us happier and more joyful. That is why we reintroduce flowers to your lavish residences. We feel that bringing in fresh flowers once a week is similar to bringing vitality, calm, joy, and freshness into our home.

Lasă un răspuns