Bucium Încheie Turneul De Lansare A Noului Album Cu Un Concert În București Alături De Invitații Speciali, Taking Back August - Contemporary-Establishment

Bucium Încheie Turneul De Lansare A Noului Album Cu Un Concert În București Alături De Invitații Speciali, Taking Back August

„Zimbrul Alb” se întoarce de unde a pornit. Bucium încheie turneul de lansare a noului album cu un concert în București, în Club Fabrica, vineri, 21 aprilie. Cunoscuți pentru muzica lor plină de semnificație și emoție, Bucium ne promit o experiență muzicală unică, alături de invitații speciali, Taking Back August.

La concertul din Fabrica vom auzi, în premieră, o nouă piesă Bucium, Frica. De asemenea, Taking Back August lansează și ei o nouă melodie, Omega, ce va fi însoțită și de un videoclip.

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Este ecoul contemporan al experiențelor noastre colective, de la ancestral până în prezent. Trupa ne va oferi o experiență muzicală unică, în care vom fi coautori onorifici ai unui viitor plin de promisiuni.


Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic.

Noul album „Zimbrul Alb” este unul conceptual și are ca temă astronomia populară. Dintotdeauna oamenii au fost fascinați de tainele cerului, stelelor, astrelor, întreaga spiritualitate și mitologie planetară bazându-se pe relația dintre oameni și ele. Nu există nicio cultură în care cerul să nu fie prezent. Ideea care s-a cristalizat la început a fost această galaxie imaginară – a zimbrului alb, care să conțină poveștile trupei.

Alături de Bucium vor urca pe scenă și Taking Back August, un nume din ce în ce mai sonor printre iubitorii de metalcore și nu numai, proaspăt intrați în portofoliul BandBook

În primii doi ani de existență, Taking Back August a avut parte de foarte multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates, iar solistul vocal Alex Precup, a participat și s-a clasat pe locul doi la Superstar România 2021! Primul single, “Welcome Home” a fost lansat în octombrie 2020 alături de un lyric video. Mesajul piesei, unul bine definit, a reușit să depășească, cu mult curaj, barierele impuse de așteptările ascultătorilor. După lansarea primului single, trupa a lucrat intens la primul material discografic, EP-ul, „The Devil’s Crown”, lansat în luna septembrie a anului 2021.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet: https://www.iabilet.ro/site/event/84709 

● Early bird: 40 lei (primele 50 bilete)

● Presale: 50 lei (până pe 20 aprilie inclusiv)

● Acces general: 60 lei

● Acces general studenți/elevi: 30 lei

Link eveniment: https://fb.me/e/KcNlYGCW 

Un concert marca BandBook by Munteanu: https://www.munteanurecomanda.ro/bandbook/

Văzut de CriticEyez: https://criticeyez.com/ 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns