Ioan Popovici anunță noi concerte în București și Timișoara pentru luna aprilie. - Contemporary-Establishment

Ioan Popovici Anunță Noi Concerte În București și Timișoara Pentru Luna Aprilie

Artistul si producătorul timișorean Ioan Popovici anunță trei noi concerte în București și Timișoara pentru luna aprilie, alături de o serie de surprize.

Cu o carieră de peste 20 de ani în scena rock locală, Ioan Popovici și-a făcut debutul în anul 2002 alături de formația Effect, care mai apoi a devenit Flare și ulterior FlareHead. În acest moment, Ioan a pus bazele unui nou proiect care se învârte în jurul viziunii sale creative dar care, în același timp, își propune să exploreze noi forme de exprimare artistică. Astfel că, alături de toboșarul Alin Costache și basistul Dan Oros, Ioan a înființat un nou proiect care, de altfel, îi și poartă numele.

Cele mai recente single-uri lansate în acest format, “Voyager” și “Element Star“, ghidează auditoriul cu lejeritate către zonele de influență muzicală spre care se îndreaptă proiectul creionând, în același timp, o nouă energie pe care artistul dorește să o îmbrățișeze.

Vezi și – Mistere Din Culisele Industriei Muzicale: Cele Mai Ciudate Conspirații Dezvăluite

Noua linie compozițională descrie un vibe cât se poate de pozitiv, o abordare puțin diferită față de ceea ce se obișnuiește în rock-ul alternativ autohton, unde accentul este așezat, în mare parte, pe teme mai profunde sau melancolice.

Așadar, pentru a promova noua haină sonoră pe care a ales să o poarte, Ioan Popovici pornește într-un scurt turneu, programat chiar la finalul acestei luni. Un periplu ce va debuta în București, pe data de 26 aprilie, unde trupa va susține un concert live în Londohome. În aceeași zi fiind programată și o apariție live postul Radio Guerrilla, in cadrul emisiunii lui Bogdan Șerban.

Pe 27 aprilie, Ioan Popovici va susține un nou concert, de data aceasta acasă, în Timișoara, la The 80’s Pub. Acolo unde publicul cu greu va reuși să își păstreze astâmpărul pe scaune. Trupa anunțând un show electrizant care va conține mai multe surprize muzicale.

În data de 29 aprilie, Ioan va urca pe scenă alături de proiectul cu care s-a consacrat, FlareHead, la Parcul Primăverii, festival ce se va desfășura la Muzeul Satului Bănățean și care va aduna pe scenă o serie de artiști renumiți precum Vama, Jean Gavril, The Motans sau Amalia Gaiță.

Mai multe amănunte și detalii despre activitatea trupei puteți găsi pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns