COMA a Lansat Albumul “Acordul părinților” - Contemporary-Establishment

COMA a Lansat Albumul “Acordul părinților”

COMA a lansat albumul “Acordul părinţilor”, materialul discografic cu numărul cinci. Odată cu prezentarea albumului, COMA a lansat și piesa “Lauri”.

“Lauri este a șasea si ultima semnătură de pe Acordul Părinților. A fost făcută cu ultimele picături din călimară și la o oră târzie… şi am pus în ea amărăciune şi dezgust, răceală, resemnare, indiferenţă, dar și un strop de melancolie. Și am râs. Pentru că ea mi-a zâmbit, mi-a spus “Curaj!”… și m-a îmbrățișat cu blândețe”, a declarat COMA.

Acordul părinților” este colecție de melodii rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membri formației au lucrat individual. Pe “Acordul părinților”, piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru.  

Albumul este disponibil in format CD si vinil in magazinele de specialitate. 

Tracklist:
1. Aurora
2. NYX
3. Iza
4. Calista
5. Naufragii (feat. Maru)
6. Lauri

AURORA” a fost primul cântec de pe “Acordul părinților“. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzându-te în razele ei, să ai curaj să pornești spre dorințele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți să explodeze. 

NYX” a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine“. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni. 

IZA” a fost al treilea single de pe ”Acordul parintilor” și poartă numele unei prietene a formației care, cu o înregistrare a interpretării la pian, în maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspirație și liniște  Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, gravitând în jurul ideii de împăcare. CALISTA, a patra melodie, vorbește despre toate părțile noastre conflictuale la care nu dorim să renunțăm, dar și despre urmările posibile la care nimeni nu se mai gândește. 

Recent, COMA a lansat piesa “Naufragii“, o colaborare cu Maru

COMA înseamnă:  

  • Cătălin Chelemen – Voce  
  • Dan Costea – Voce, Chitară  
  • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples) 
  • Sorin Petrescu – Chitară Bass 
  • Răzvan Albu – Tobe 
  • Matei Tibacu-Blendea – Chitară 

Mai multe pe: 
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos  
https://www.facebook.com/comaband/ 
https://www.instagram.com/comaband/

Streaming link: https://COMA.lnk.to/AcordulParintilor

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns