Mistere Din Culisele Industriei Muzicale: Cele Mai Ciudate Conspirații Dezvăluite - Contemporary-Establishment

Mistere Din Culisele Industriei Muzicale: Cele Mai Ciudate Conspirații Dezvăluite

Teorii ale conspirației, au circulat încă dinainte de secolul al XIX-lea. Sincer, cel mai probabil chiar cu mult mai mult timp înainte. Unele dintre aceste conspirații crează adevărate controverse (Pământul plat, cineva?).

Combinând acest lucru cu fascinația noastră față de viețile celebrităților și decăderea lor, am auzit câteva teorii ciudate. De la societățile Illuminati la implanturi a unor organe de animale, iată 10 conspirații ciudate din lumea muzicală.

Trupa Supertramp ne-a avertizat despre 9/11

Supertramp este o trupă rock din Anglia, care a început să cânte în Londra în 1970. Albumul lor din 1979 „Breakfast In Americaavea o copertă, despre care un ascultător susține că a prezis atacurile teroriste de la New York de pe 11 septembrie 2001.

Coperta albumului este din perspectiva unui avion, pe fereastra zărindu-se New York City și Turnurile Gemene în fundal. Afară este o însoțitoare de bord care ține suc de portocale pe o tavă.

Tema avionului combinată cu poza orașului New York City este doar prima conexiune a 9/11 cu Supertramp.

Teoreticienii conspirației susțin că atunci când imaginea este răsturnată, „u” și „p” din numele trupei se transformă în 911 deasupra turnurilor gemene.

Interfață Audio ESI planet 22x – 1 899 Lei

De asemenea, ei spun că, cuvântul „Breakfast” prezice faptul că atacurile au avut loc dimineața devreme.

Deși există coincidențe, este puțin probabil ca trupa britanică să fi știut că Al Qaida va ataca New York-ul cu 22 de ani înainte de a se întâmpla.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns