iarba Fiarelor lansează et Cètera, primul single de pe viitorul album - Contemporary-Establishment

iarba Fiarelor Lansează et Cètera, Primul Single De Pe Viitorul Album 

7 APRILIE 2021 (BISTRIȚA) – iarba Fiarelor lansează astăzi et Cètera, primul single de pe al doilea material de studio. Piesa este disponibilă online pe platformele de streaming ale trupei. 

iarba Fiarelor sloboade sezonul II care începe cu, piesa “et Cètera”. 

Spre deosebire de vioara care deschidea albumul Desculț și plângea pe umărul ceterașului în piesa Țîne-mă blând, cetera care descuie sezonul Slobod, vine mai curajos și, nici nu se poate altfel pentru că la instrument se află chiar cel nevăzut. 

Până la refrenul în formă de rugăciune, et Cètera descrie ritualul unui descântec de invocare și trezire la viață a tuturor care mai au ceva de cuvântat, de bocit, de se cântat… 

8 minute și 20 de secunde de libertate – cine ar vrea mai puțin de atât? 

Noua piesă poate fi ascultată mai jos:

Streaming: https://distrokid.com/hyperfollow/iarbafiarelor/et-ctera 

Trupa iarba Fiarelor s-a lansat în 2018, la Muzeul de Artă Comparată din Sângeorz-Băi. În iunie 2020, iarba Fiarelor a lansat primul album de studio, Desculț. Repertoriul iarba Fiarelor cuprinde cântece și jocuri călugărești, în pas de dansuri tribale, mantre și ritualuri de Sânziene – noaptea magică a solstițiului de vară când înflorește iarba fiarelor -, balade haiducești, cântări feciorești, 

hore solare, doine de stâmpărare, cântece de dor, de-a lungu’ ritualic, bocet (recviem), genuri distilate prin mitofolclorul etniilor. 

Activitatea trupei poate fi urmărită aici: https://linktr.ee/iarbafiarelor.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns