Trailerul Filmului Asteroid City Aduce Un Tom Hanks Și O Întânlire Gradul 3, În Universul Lui Wes Anderson - Contemporary-Establishment

Trailerul Filmului Asteroid City Aduce Un Tom Hanks Și O Întânlire Gradul 3, În Universul Lui Wes Anderson

Primul trailer pentru noul film al lui Wes Anderson, Asteroid City tocmai a apărut și dacă îți place Wes Anderson, atunci ai noroc: pare cel mai intens film „Wes Anderson” pe care Wes Anderson l-a avut vreodată. Compoziții flat? Script rapid? Tocilari tineri care își găsesc dragostea?

Totul este aici.

În plus, de data aceasta, o invazie extraterestră – și un anume Tom Hanks. În ultimul film al lui Anderson, The French Dispatch, vibe-ul a fost Truffaut, Godard și Monsieur Hulot; De data aceasta este un kitsch american din anii ’50, cu acțiunea desfășirată în deșert, teste nucleare și culori pastelate peste tot. Vezi trailerul mai jos.

Jason Schwartzman este Mitch Campbell, un văduv a cărui mașină s-a stricat în deșert, fix în Asteroid City, în timp ce își ducea copiii prin țară. Îl sună pe socrul său – un Tom Hanks, cu mustața lui Walt Disney și o armă înfiptă la brâu – pentru ajutor și stabilește o prietenie cu personajul interpretat de Scarlett Johansson.

Vezi și – 10 Lucruri Despre Proiectul MK-ULTRA Pe Care Cel Mai Probabil Nu Le Știi

Pe măsură ce se desfășoară narațiunea, se dovedește că ceva se apropie: un extraterestru cu știri despre univers de împărtășit. „Ce este acolo?” întreabă un personaj. “Sensul vieții. Poate că există unul!” Și, în cea mai anderseniană notă, distribuția este absolut absurdă. Aveți favoriții tăi Anderson, care au fost acolo sau în în ultimii 25 de ani: Jason Schwartzmann, Tilda Swinton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Tony Revolori, Edward Norton, Jeffrey Wright, Stephen Park și Jeff Goldblum.

Apoi, sunt Scarlett Johansson, Bryan Cranston și Liev Schreiber, care au exprimat vocea personajelor din cel de-al doilea film stop-motion al lui Anderson, Isle Of Dogs. Toate acestea, plus că există o șarjă de fețe noi: Hanks, Margot Robbie, Hope Davis, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau și Jake Ryan. incer, nimeni altcineva nu face un film cu Wes Anderson, la fel ca însuși EL – așa că ne vom îmbrăca în ținute curate, pastelate, perfect simetrice când Asteroid City va ajunge în cinematografe pe data de 23 iunie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns