Formația We Singing Colors Concertează Pe 31 31 martie, la Constanța, în Club Phoenix - Contemporary-Establishment

Formația We Singing Colors Concertează Pe 31 martie, la Constanța, în Club Phoenix

Formația We Singing Colors concertează în Club Phoenix Constanța ca parte a turneului de promovare a albumului „Hopium”.

Link concert: https://fb.me/e/3eMweOXXZ

HOPIUM pare să fi luat tot ce a fost mai bun din albumele anterioare “Made of Wool, Made of Heavy Metal” și “Lone Learner”, ducând povestea mai departe. Din ea fac deja parte Default Tone, Nomad, De Noi și Sound of Leaving, cele patru single-uri de pe album, deja lansate. 

Muzica albumului e compusă de Andrei Hațegan și Roxana Niculae, însă cei doi au lucrat îndeaproape în studio și cu Narcis Axinte, Mihai Dragolea și Cătălin Lungu la bass, Vlad Ionescu, Robert Dahlquist, Joseph Burton, Daniel Olteanu la tobe. Albumul a fost înregistrat în 4 studiouri din București: The Wooden Paradise, alături de Ștefan Rădulescu, PBS, cu Paul Ballo, SAE, cu Vlad Burlan și Inspirat, alături de Daniel Olteanu. Pe partea de mix au pus umărul Adam Whittaker, (mixedbyadam.com), Daniel Olteanu (Inspirat Studio) și Ian Flynn (Werkhouse Studio). Grafica CD-ului este făcută de Andrei Chiriși, după o pictură de Andrei Hațegan.

Vezi și – 10 Lucruri Despre Proiectul MK-ULTRA Pe Care Cel Mai Probabil Nu Le Știi

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei „Good Days, Bad Days” care se aude de la primul album din 2014, „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

We Singing Colors combină indie-rock cu folk, cu elemente electro și cu pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adancul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important.

Componența formației We Singing Colors:

* Andrei Hațegan: voce, chitară

* Roxana Niculae: voce, clape

* Joseph Burton: tobe

* Cătălin Lungu: bass

Biletele pentru concertul din Club Phoenix, sunt disponibile în rețeaua IaBilet:

  • Early bird: 45 lei (primele 20 bilete)
  • Presale: 55 lei (până pe 30 martie inclusiv)
  • Acces general: 60 lei
  • Studenți/elevi: 30 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Un eveniment marca BandBook by Munteanu, văzut de CriticEyez.

Tu vei ajunge la evenimentul We Singing Colors Live Club Phoenix Constanța?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns