Data de lansare a filmului, Killers Of The Flower Moon, lui Martin Scorsese, a fost confirmată pentru octombrie 2023 - Contemporary-Establishment

Data de lansare a filmului, Killers Of The Flower Moon, lui Martin Scorsese, a fost confirmată pentru octombrie 2023

Începeți numărătoarea inversă, Scorsese stans – avem o dată oficială de lansare confirmat, pentru cea mai recentă epopee cinematografică a lui Marty, Killers Of The Flower Moon.

Primul său film de după, elegia mafioților, The Irishman, a fost mult așteptat din mai multe motive – unul, este un nou film Scorsese, care este întotdeauna ceva de așteptat cu nerăbdare.

Doi, unește în cele din urmă cele două muze ale sale, Robert De Niro și Leonardo DiCaprio, într-un singur film. Ah, și va continua renașterea Brendan. Așadar notează-l în calendarele voastre, oameni buni – va apărea oficial pe ecranele noastre în octombrie.

Deși filmul este o producție Apple Studios, nu se va îndrepta direct către Apple TV+. În primul rând, va ajunge în cinematografe prin amabilitatea Paramount, cu o lansare limitată pe 6 octombrie, urmată de o lansare mai largă pe 20 octombrie.

Vezi și – 10 Lucruri Despre Proiectul MK-ULTRA Pe Care Cel Mai Probabil Nu Le Știi

Dincolo de asta (și la o dată nespecificată), a ajuns la serviciul de streaming Apple.

Killers Of The Flower Moon se bazează pe cartea non-ficțiune cu același nume a lui David Grann și, conform rezumatului său oficial, „este plasat în Oklahoma anilor 1920 și descrie uciderea în serie a membrilor Națiunii Osage, bogată în petrol, un șir de crime brutale care au ajuns să fie cunoscute sub numele de Regatul Terorii”.

În afară de DiCaprio și De Niro, în distribuție mai sunt Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion și Tantoo Cardinal.

Filmul nu numai că este lansat într-o fereastră privilegiată pentru premii, dar este, de asemenea, sigur că va fi un jucător important și pe scenele festivalurilor. Este deja confirmat că va avea premiera mondială la Cannes în luna mai.

Mai multe detalii despre povestea “Killers of the Flower Moon” găsești în documentarul de mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns