Scarlet Aura lansează primul single în limba română, un adevărat imn heavy metal intitulat "Rock în Sânge și Voință"! - Contemporary-Establishment

Scarlet Aura lansează primul single în limba română, un adevărat imn heavy metal intitulat „Rock în Sânge și Voință”!

Scarlet Aura, aflată în fruntea scenei heavy metal, livrează de ani buni spectacole pline de energie depășind limitele genului cu sunetul lor unic, voci puternice, instrumental de excepție. Noul lor single, „Rock în Sânge și Voință„, este la mare înălțime. Cu versuri puternice, beat-uri și voci înălțătoare, piesa promite să fie un imn Heavy metal care va rezona cu fanii din întreaga lume.

Mesajul piesei este deosebit de oportun în lumea de astăzi, deoarece cere unitate, încredere și sprijin între muzicieni, artiști și comunitatea mai largă a fanilor de heavy metal și a iubitorilor de tatuaje. Accentuează importanța de a avea o voință de fier, de a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și de a lucra din greu pentru a atinge excelența în domeniul ales, făcând succesul parte din propria ta amprentă, din propriul corp sub forma unui tatuaj sau doar din voință.

Noul single al trupei Scarlet Aura nu este doar o piesă, ci o reprezentare a călătoriei trupei și a ceea ce reprezintă. Cea mai recentă lansare promite să inspire și să ridice fanii cu mesajul său de perseverență, unitate și speranță și cu siguranță va impresiona atât fanii mai vechi, cât și pe cei noi. Single-ul a fost scris în 2021 și lansat pentru prima dată pe compilația CD MusinkForHumanity de către „Asociația Tattoo & Piercing România” (Next Level Tattoos by Costi Azoiței) anul trecut și în cele din urmă a devenit piesa de titlu pentru primul lor album scris integral în limba română. Costi Azoiței, cunoscut și ca unul dintre cei mai buni artiști de tatuaje din Europa și dincolo de aceasta, este de asemenea responsabil pentru designul albumului.

Vezi și – 26 de Lucuri Foarte Puțin Cunoscute Despre The 27 Club

Mihai Danciulescu declară: ”Rock în sânge și voință nu este doar o melodie ci reprezintă întru totul ceea ce suntem noi astăzi. Se împlinesc pentru fiecare dintre noi, membri ai trupei Scarlet Aura, aproape 20 ani de muzică și de căutări. Muzica nu este ceva ce facem, este ceva ce suntem și astfel am ajuns astăzi în autoeducarea noastră prin muzică să fim plămădiți din rock și voință. Nu poți să ajungi la performanță decât dacă ai o voință de fier, dacă îți asumi ce ai ales să faci și mai ales dacă vrei să evoluezi, să devii mai bun, să fii ambițios și cu credința în ziua ce vine, în colegii de lângă tine pe scenă sau în publicul pentru care scrii muzică, o cânți, o trăiești.

Este uimitor cum ne-am găsit cu Costi Azoiței care ne-a inspirat să facem o piesă despre metal și tatuaje și cum aceasta a devenit începutul viitorului nostru album și, de asemenea, cum am reușit alături de el o colaborare incredibil de frumoasă care nu s-a oprit la compilație ci a continuat prin realizarea de către acesta, special pentru noi, a acestei extraordinare opere de artă, coperta de album. Suntem o comunitate, artiștii muzicieni, iar astăzi prin această melodie ne bucurăm să aducem un plus valoare acesteia prin alăturarea artiștilor tatuatori, a tatuajelor în lumea noastră. Să fim uniți, să ne oferim încredere, să fim alături unii de ceilalți este mesajul pe care melodia noastră își dorește să-l transmită, un mesaj atât de mult dorit astăzi, peste tot în lume dar mai ales în lumea noastră a muzicii și a artelor frumoase.”

Noul single al formației Scarlet Aura va fi disponibil pe toate platformele de muzică importante începând cu data de 24 martie 2023. Albumul complet „Rock în Sânge și Voință„, care include 11 piese, va fi lansat pe data de 5 mai 2023 prin intermediul Universal Music România și Silver City Records.

Ascultă aici:  https://scarletaura.lnk.to/RockInSangeSiVointa

Scarlet Aura Discography:

  • “The Rock Chick” (as “AURA”), Universal Music Romania 2014
  • “Tomboy”, digital single, Universal Music Romania 2014
  • “Falling Sky”, Pure Rock Records 2016
  • “The Beast Within Me” (EP), Outlanders Productions 2017
  • “Memories”, Outlanders Productions 2017
  • “Scarlet Aura Live in concert”, CD/DVD Outlanders Productions 2018
  • “Jingle Bell Rock” (Single), Universal Music/Silver City Records 2020
  • “Falling Sky – 5th Anniversary”, Universal Music/Silver City Records 2021

The Book of Scarlet Trilogy:

  • “Hot’n’Heavy”, Silver City Records 2019
  • “Stormbreaker”, Silver City Records 2020
  • “Genesis of Time”, Universal Music/Silver City Records 2021

„The Book of Scarlet ” Books (by Aura Danciulescu):
“The Book of Scarlet. Vol. I – Ignition”. ISBN: 978-3964439796. 170 p; 2018, 2019
“The Book of Scarlet. Vol. II – Scarlets United”. ISBN: 978-6060670247. 130 p; 2021

“Under My Skin” – 2CD, Universal Music/Silver City Records 2022


SCARLET AURA are:

Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Spas Markov

For more information, visit:

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns