Trailerul Final Pentru Filmul Renfield Cu Nicolas Cage, A Fost Lansat - Contemporary-Establishment

Trailerul Final Pentru Filmul Renfield Cu Nicolas Cage, A Fost Lansat

Un alt trailer pentru filmul cu personajul Dracula, Renfield a fost lansat, oferindu-ne o privire mult mai atentă asupra rolului de vampir al lui Nicolas Cage și a „asistentului” său Nicholas Hoult – deși primul lucru pe care îl vei observa probabil este că se întâmplă o gorază de explozii.

Există un preot care explodează, Dracula explodează în lilieci, altcineva explodează în flăcări și tot așa. Oh, și altcuiva îi sunt smulge brațele. Ai chef de așa ceva azi? Urmărește mai jos noul trailer. La prima vedere, Dracula lui Cage seamănă foarte mult cu interpretarea clasică a personajului realizată de Bela Lugosi – vezi acele sprâncene – dar are și el un aer cam dezgustător, chicotind la ideea de a fi cunoscut drept Stăpânul Morții.

Și vrea să devoreze suflete proaspete și nevinovate. Urât!

Pe lângă tensiunea creată de capodopera „Creep”a celor de la Radiohead, îl vedem pe Renfield petrecând puțin mai mult timp cu ofițerul de poliție al lui Awkwafina, Rebecca, și planificând transformarea sa dintr-un subaltern al Lordului Întunecat, la un insider revoltat ce intenționează să-și doboare șeful. Nu este mult de așteptat până vom afla dacă reușește – Renfield va fi în cinematografe din 14 aprilie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns