26 de Lucuri Foarte Puțin Cunoscute Despre The 27 Club - Contemporary-Establishment

26 de Lucuri Foarte Puțin Cunoscute Despre The 27 Club

Amy Winehouse, Jimi Hendrix și Janis Joplin au multe lucruri în comun. Sigur, sunt muzicieni, dar mai mult, se știe că fac parte din The 27 Club. După moartea lui Kurt Cobain în 1994, fanii rock-ului au observat o coincidență inexplicabilă.

Asemănarea a fost că majoritatea artiștilor rock au murit aparent când aveau aproximativ 27 de ani.

Cu toate acestea, când instituțiile de știri au anunțat că Amy Winehouse a murit în 2011, au apărut mai multe teorii despre 27 Club.

Dar există câteva lucruri pe care poate nu le-am știut niciodată despre acest fenomen și iată-le.

Ce este 27 Club?

 1. Rolling Stone a raportat că există 71 de membri pe această listă.
 2. Numele original „27 Club” poate fi denumit și „Forever 27 Club”.
 3. Există chiar și o teorie a astrologiei în spatele 27 Club. În jurul vârstei de 27 de ani, luna și planeta Saturn se mută în aceeași poziție în care au fost în timpul nașterii persoanei, ceea ce poate aduce multe tulburări emoționale.
  Fanii spun că acesta poate fi motivul pentru care muzicienii au căderi emoționale și cad în obiceiul consumului droguri în perioada acelei vârste.
 4. Alex Haines, asistentul personal al lui Amy Winehouse, a spus publicației British class în 2008 că Winehouse se temea că va muri când va împlini vârsta de 27 de ani.
  Winehouse avea 25 de ani când Haines a dezvăluit aceste idei.
 5. Oamenii de știință cred că 27 Club este doar o coincidență. Statisticile indică faptul că 56 de ani este de fapt vârsta cu cea mai mare rată a mortalității în rândul celebrităților.
 6. Multe decese au fost rezultatul unor stiluri de viață riscante, incluzând și nefiind scutite de sinucidere, omucidere și abuz de droguri și alcool.
 7. Majoritatea deceselor au fost, de asemenea, suspecte și în circumstanțe neclare. De exemplu, Jim Morrison a fost găsit mort într-o cadă, într-un hotel din Paris, dar nimeni nu știe cauza exactă al morții sale.

Vezi contunuarea pe canalul nostru de youtube. Dacă îți place contentul nostru nu uita se Subscribe canalului nostru, Like și Sahre Clipului. Toate aceste lucruri ne-ar ajuta enorm. Sănătate!

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns