OM LA LUNĂ | Totul Pe Vinil – ,Dans’ la Control Club București pe  24, 25 & 26 Martie - Contemporary-Establishment

OM LA LUNĂ | Totul Pe Vinil – ,Dans’ la Control Club București pe  24, 25 & 26 Martie

  • Club ControlBucuresti
  • Abonament 24, 25 & 26 Martie 2023, Acces: 19:00 | Concert: 20:00

Azi n-ați cântat ,Luna’! Ah, am venit special pentru ,Descusută’! Vrem ,Postumul stâng’! Am venit de la Cluj special să aud ‚Spre înălțime’ și n-ați cântat-o! 

Știm că e supărător să nu auzi cântecul preferat. Ca ascultători de muzică și fani devotați, și noi așteptăm cu sufletul la gură la concertele preferaților noștri să auzim cântecul ăla. Cel care înseamnă așa de mult pentru fiecare dintre noi. Pe de altă parte ne bucură enorm că am ajuns să fim nevoiți să alegem la fiecare concert dintre cele treizeci de cântece pe care le avem.

Și să ne fie teribil de greu de fiecare dată să lăsăm pe dinafară unele sau altele dintre cântece. Să negociem playlisturi, să se bosumfle cel dintre noi al cărui preferat de moment rămâne pe dinafară acum. Dar asta înseamnă că toate cântecele sunt bune, că sunt relevante și valoroase și iubite. Și de noi și de voi. Iar gândul ăsta ne face foarte fericiți.

Vezi și – Trupa om la lună a lansat piesa Aripi de Liliac

La final de martie, la noi acasă, în Control Club, locul unde a început povestea om la lună, vom face un concert complet. Vom cânta, trei zile la rând, toate cântecele noastre de până acum. Vom avea câte o zi dedicată unui album, dar vom cânta de fiecare dată și cele mai iubite cântece de pe celelalte două. Un fel de “the best of so far”, plus rarități și reinterpretări.

Dacă vrei să ajungi rapid la concertul Om La Lună din control Club București achiziționează biletele accesând butonul Comandă Bilete.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Un gând despre “OM LA LUNĂ | Totul Pe Vinil – ,Dans’ la Control Club București pe  24, 25 & 26 Martie

Lasă un răspuns