Trupa Lui David Ellefson, Dieth Anunță Primul Album Și Lansează Piesa "To Hell and Back" - Contemporary-Establishment

Trupa Lui David Ellefson, Dieth Anunță Primul Album Și Lansează Piesa “To Hell and Back”

Dieth, grupul de death-thrash co-fondat de către basistul David Ellefson după concedierea sa din Megadeth în 2021, și-au anunțat primul album. Se numește To Hell and Back, iar trupa a lansat un videoclip pentru piesa principală ce dă și numele materialului.

Acest album a fost o colaborare extraordinară, construită pe baza trecutului nostru, pe măsură ce am creat un nou sound împreună”, a explicat Ellefson săptămâna aceasta. „Așteptăm cu nerăbdare să dezlănțuim furia!”

În partea de jos a acestui articol, vezi coperta și lista de melodii pentru To Hell and Back, urmate de videoclip.

După concedierea sa din Megadeth în urma unei divulgării unui video cu conținut sexual, Ellefson a reapărut cu un nou grup numit The Lucid, care includea membri Sponge și Fear Factory.

S-a reunit și cu câțiva foști membri ai Megadeth în Kings of Thrash. Și a făcut echipă cu veteranii death metal Guilherme Miranda (exEntombed A.D.) și Michal Lysejko (ex Decapitated) pentru a forma Dieth.

Primul single Dieth, „In the Hall of the Hanging Serpents”, a apărut anul trecut.

Solistul Miranda spune că „To Hell and Back” a trupei Dieth este melodia „care descrie cel mai bine călătoriile noastre individuale și colective ca muzicieni profesioniști. Pentru ca un album să se conecteze cu ascultătorul, trebuie să aibă o semnificație profundă, iar asta inseamnă totul în acest moment pentru noi.”

1. “To Hell and Back”
2. “Don’t Get Mad … Get Even!”
3. “Wicked Disdain”
4. “Free Us All”
5. “Heavy Is the Crown”
6. “Walk With Me Forever”
7. “Dead Inside”
8. “The Mark of Cain”
9. “In the Hall of the Hanging Serpents”
10. “Severance”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns