Avenged Sevenfold Lansează O Nouă Melodie „Nobody” Și Anunță Al Optulea Album - Contemporary-Establishment

Avenged Sevenfold Lansează O Nouă Melodie Intitulată „Nobody” Și Anunță Al Optulea Album

Fanii Avenged Sevenfold au așteptat de ceva vreme piese noi, iar așteptarea s-a încheiat în sfârșit. Trupa tocmai a lansat o nouă melodie numită „Nobody”, și a anunțat cel de-al optulea album de studio.

Nobody” este primul single al lui Avenged din 2018 și îi vede pe rockerii pătrunzând pe un nou teritoriu sonor, extinzând și mai mult o parte din experimentele auzite pe The Stage din 2016. Pe lângă single, ei au dezvăluit detaliile pentru viitorul lor album intitulat Life Is But a Dream, care va apărea pe 2 iunie

În cele câteva săptămâni care au precedat lansarea cântecului, tabăra Avenged Sevenfold a lansat un joc de realitate alternativă (ARG) în care fanii se pot implica. A început cu o „piratare” a conturilor lor de pe rețelele sociale și un fișier audio pe podcast-ul lor Trax, care conținea o versiune generată AI a vocii lui M. Shadows care anunța anularea viitoarelor spectacole ale trupei la festivaluri.

Membrii trupei au negat că acest anunț este adevărat și, la scurt timp, și-au îndrumat fanii să se alăture contului lor Discord pentru a ține pasul cu „toate comunicatele ulterioare”.

De acolo, utilizatorii au descoperit că presupusul hacker avea un site web numit Libad5343.net, care conținea „blog entries”, ferestre pop-up misterioase, ghicitori și coduri pe care vizitatorii puteau să le rezolve.

Unele dintre coduri, odată descifrate, au condus la coordonatele unor locații reale unde existau mai multe indicii. Puteți vedea mai multe din ceea ce au descoperit aici.

Pe parcursul a câteva zile, oamenii au teoretizat că „LIBAD” este un acronim pentru titlul noului album al trupei și că va exista o nouă melodie numită „Nobody”. Evident, știm acum că ambele teorii erau corecte.

1. Game Over
2. Mattel
3. Nobody
4. We Love You
5. Cosmic
6. Beautiful Morning
7. Easier
8. G
9. (O)rdinary
10. (D)eath
11. Life Is But a Dream…

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns