THE CASE a lansat “Live în Camera Obscură”, o explorare cinematică a celor mai recente single-uri ale trupei. - Contemporary-Establishment

THE CASE a lansat “Live în Camera Obscură”, o explorare cinematică a celor mai recente single-uri ale trupei.

Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE a lansat “Live în Camera Obscură”, o sesiune live care expune într-un mod cinematic cele mai recente single-uri lansate în ultima perioadă.

Live in Camera Obscură” poate fi vizionat pe canalul trupei de Youtube.

Încadrată într-un decor pe cât de inedit pe atât de atmosferic, “Live în Camera Obscură” este o producție la care s-a lucrat în detaliu, reușind să se pună într-o și mai mare valoare componenta artistică a trupei.

În acest peisaj care te absoarbe într-un soi de suspans nedeslușit, piesele capătă noi dimensiune și intensități. Nuanțele din sunet și imagine se întrepătrund alert reușind, astfel, să inducă o serie de stări pe cât de puternice și amețitoare, pe atât de captivante.

Citeșye și – Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club din Timișoara

Live în Camera Obscură” lucrează în lăuntrul minții asemeni unei hipnoze, iar timp de aproximativ 13 minute, te găsești într-un alt film, unul nou, în care îți dai frâu liber emoțiilor și în care fredonezi frenetic când “Throne”, când “Fever” sau “After You”.

Un factor notabil în legătură cu aceste piese lansate anul trecut este acela că producția lor a fost realizată de Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul celebrelor case de discuri Sony Music, Universal sau Warner Music.

Revenind la acest showcase captivant, pasajele instrumentale însiropate cu note dulci-acrișoare de grunge sau indie îți aprind rapid tălpile, iar ochii cuprinși de poftă și electrizați de luminile extrem de juicy pe alocuri, îți fug în stânga și-n dreapta după mai mult.

Prin această producție, “Live în Camera Obscură”, THE CASE încearcă să ofere o lumină nouă acestor single-uri care, încă, nu și-au atins apogeul. O privire printr-o lupă diferită, dintr-o altă perspectivă, poate, de cele mai multe ori, să adauge noi înțelesuri unor momente trăite în grabă.

Pe data de 24 martie, THE CASE va susține un concert într-o nouă locație din Timișoara, Nemesis Art Club, în cadrul căruia publicul poate experimenta pe viu rezonanțele sonore expuse de trupa timișoreană în această producție recent lansată.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://fb.me/e/Tcxv0039

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns