Ascult[ Noua și Ciudata Piesă Depeche Mode „Ghosts Again” - Contemporary-Establishment

Ascultă Noua și Ciudata Piesă Depeche Mode „Ghosts Again”

Depeche Mode au oferit încă o degustare din noul lor album. În octombrie anul trecut, trupa a surprins fanii cu vestea că vor merge mai departe după moartea claviaturistului fondator Andy “Fletch” Fletcher, care a murit în luna mai 2022. Venerata trupă de electronic-rock – acum duo-ul format din Dave Gahan și Martin Gore – a anunțat un turneu mondial masiv și un nou album intitulat potrivit Memento Mori („Remember you must die”), pe care l-au prezentat luna trecută cu un obsedant, cântec numit „Ghosts Again”.

Din data de 9 martie, putem asculta „My Cosmos is Mine”, o baladă suprarealistă care plutește între pulseuri ciudate de pop goth și nori eterici de disonanță încețoșată. Ascultă-l mai jos pe YouTube.

Despre Depeche Mode

Depeche Mode este o formație britanică de muzică synthpop/electronic fondată în 1980 în orașul Basildon, din comitatul Essex, provincia Anglia din Marea Britanie. Este una dintre cele mai longevive și de succes formații apărute în perioada New Wave și New Romantic, dar erau de fapt parte a scenei “futuriste” alături de Soft Cell, Gary Numan și The Human League. Multe din videoclipurile lor au fost difuzate în heavy rotation pe MTV.

Depeche Mode au vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și au avut 54 de piese în UK Singles Chart. Au avut mai multe melodii de top 40 în Marea Britanie fără a fi #1 decât orice alt artist și au influențat mulți dintre artiștii cunoscuți de astăzi, în parte datorită tehnicilor de înregistrare și utilizării de mostre (sampling). Deși foarte influenți în scena modernă electro-dance, rămân de obicei clasificați în genul alternativ.

– sursa Wikipedia

Tu ce părere ai despre noua piesă Depeche Mode – Ghosts Again?

Depeche Mode revin la Bucuresti pe 26 iulie pe Arena Nationala. Vezi evenimentul și bilete AICI.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns