11 Lucruri Pe Care S-ar Putea Să Nu Le Știi Despre Filmul „John Wick” - Contemporary-Establishment

11 Lucruri Pe Care S-ar Putea Să Nu Le Știi Despre Filmul „John Wick”

Keanu Reeves a avut și încă are o carieră incredibilă. A trecut de la comedie la a fi actor în filme de acțiune cu foarte mare ușurință.

Apoi, a devenit starul unui film de acțiune sci-fi, The Matrix. Cine ar fi crezut că rolul lui Neo va duce tangențial la următoarea sa mare apariție într-o altă serie de acțiune?

Deși, acesta este ceva mai brutal decât cel menționat înainte, John Wick a luat lumea prin surprindere, dar am avut suficient timp să ne obișnuim cu universul său pentru a face o listă cu lucruri despre…

Așa că dragii moșului, hai să vedem 11 lucruri interesante despre John Wick!

1. John Wick a fost inițial intitulat Scorn.

Scenaristul Derek Kolstad a scris un thriller de acțiune intitulat Scorn, care a circulat pentru prima dată în 2012. Kolstad a spus că s-a inspirat din filme precum Taken din 2008 și Man on Fire din 2004, în care ambele prezentau bărbați abilități speciale hotărâți să se răzbune.

Până la lansarea filmului în 2014, acesta devenise John Wick. Motivul, a explicat Kolstad, a fost că Keanu Reeves a continuat să se refere la scenariu prin numele personajului, iar distribuitorul Lionsgate credea că ar fi prea multă publicitate gratuită de pierdut.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns