Enter Shikari Lansează Single-ul "Bloodshot" - Contemporary-Establishment

Enter Shikari Lansează Single-ul „Bloodshot”

Un alt nou single Enter Shikari a fost lansat!

Preluat de pe viitorul lor album A Kiss For The Whole World (ce va fi lansat pe 21 aprilie prin SO Recordings / Ambush Reality), vitalul Bloodshot îl surprinde pe solistul Rou Reynolds vorbind despre situațiile sociale din zilele noastre.

“Every day, I seem to be asking myself, ‘Is this article biased?’, ‘Is this claim true?’, ‘Should I be more furious about this issue? Or less furious?’, ‘Am I being manipulated? Provoked? Radicalised by my own ‘tribe’?’

„Bloodshot este despre cât de greu este să găsești adevărul și cât de ușor este să nu mai gândești singur și să repeți pur și simplu mantrele „bulei” în care trăiești.” explică el.

„Toată lumea este atât de supărată pe toată lumea și este deja devine obositor. Se pare că scopul principal al rețelelor sociale în zilele noastre este să ne hipnotizeze pentru a ne urâ unii pe ceilalți.”

Tu ce părere ai despre piesa Bloodshot de la Enter Shikari?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns