Omul cu Șobolani - Lansare de Single în Control București 17 martie - Contemporary-Establishment

ConcertOmul cu Șobolani – Lansare de Single în Control București 17 martie

  • Club ControlBucuresti
  • 20:00 – Vineri, 17 Martie 2023

Omul cu Șobolani revine la Control pe 17 martie cu un concert special în care veți asculta în premieră live noul single al trupei, “Ai picioare prea lungi“.

În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; O formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție.

Piesa lor, Cine e de vină, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, Omul cu Șobolani au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria ”Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns