Gary Rossington, Ultimul Membru Original Al Trupei Lynyrd Skynyrd, A Murit La Vârsta de 71 de Ani - Contemporary-Establishment

Gary Rossington, Ultimul Membru Original Al Trupei Lynyrd Skynyrd, A Murit La Vârsta de 71 de Ani

Gary Rossington, ultimul membru original al trupei Lynyrd Skynyrd, a murit la vârsta de 71 de ani. Cauza morții nu a fost precizată, totuși, chitaristul s-a confruntat cu unele probleme de sănătate în ultimul an.

Trupa a împărtășit vestea printr-o declarație pe rețelele de socializare.

Cu tristețe profundă astăzi ne-am pierdut fratele, prietenul, membrul familiei, compozitorul și chitaristul Gary Rossington. Gary este acum cu frații lui din Skynyrd și familia sa în rai și cântă frumos, așa cum a făcut-o întotdeauna. Vă rugăm să îi păstrați pe Dale, Mary, Annie și întreaga familie Rossington în rugăciunile voastre și să respectați intimitatea familiei în acest moment dificil.

Rossington, care a fost membru fondator al legendarului grup Southern rock, a supraviețuit tragicului accident de avion din 1977, care i-a ucis pe vocalistul Ronnie Van Zant, chitaristul Steve Gaines și solista Cassie Gaines. Cu un an înainte, Rossington supraviețuise unui accident de mașină când vehiculul său a lovit un copac.

Vezi și – Vezi Trailerul Pentru Noua Versiune A Filmului Haunted Mansion

În timp ce inițial a făcut parte din trupă între anii 1964-1977, chitaristul s-a întors la reuniunea lor în 1987 și a cântat cu trupa, cu normă întreagă din 1991 până la moartea sa, apărând în toate versiunile Lynyrd Skynyrd.

Pe lângă Lynyrd Skynyrd, chitaristul a cântat și ca parte a trupei Rossington Collins cu colegul muzician de la Skynyrd, Allen Collins. Cei doi muzicieni au înregistrat o pereche de albume între despărțirea inițială a Lynyrd Skynyrd și reuniunea lor din 1987. El a înregistrat, de asemenea, o două albume cu soția sa, Dale Krantz-Rossington, sub numele de The Rossington Band.

Odată cu moartea lui Rossington, cântărețul Johnny Van Zant, care s-a alăturat reuniunii din 1987, rămâne cel mai longeviv membru al trupei. Rickey Medlocke, care a cântat cu grupul între 1971-1972, s-a întors în trupă în 1996.

Lynyrd Skynyrd va pleca pe drum în această primăvară pentru turneul lor aniversar de 50 de ani, cântând alături de ZZ Top.

Gary Rossington

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns