Trupa Reverse The Moment Lansează Single-ul “Paresthesia” - Contemporary-Establishment

Trupa Reverse The Moment Lansează Single-ul “Paresthesia”

Trupa orădeană de metalcore “Reverse The Moment” lansează noul single, intitulat “Paresthesia”.

După albumul “The Victim” lansat în format fizic și electronic în 2022, trupa revine în forță cu primul material din 2023.

Deși se poate observa o schimbare în sound-ul trupei față de cel cu care au fost obișnuiți fanii până în prezent, agresivitatea și liniile melodice catchy sunt păstrate, dar îndreptate către un sound mai modern.

Pe partea de productie, mix și master, își lasă amprenta Dan Niculescu, aka Op42.

https://www.youtube.com/@Op42Music/featured

“Deși existăm în părți opuse ale țării, acest lucru nu ne-a oprit să ne întălnim pentru a lucra impreuna. Nu promitem nici ca nu se va mai repeta. A fost o experiență excelentă și simțim că am reușit să creăm ceva special, să evoluăm și să ducem trupa la un cu totul alt nivel.”

Visualizerul a fost realizat de către Daniel Maris.

Reverse The Moment s-a înființat în anul 2016 la Oradea și este compusă din Bogdan Hasas (chitară ritm și voce), Denis Olar (chitară lead), Marcon Alex (bas) și Seba Inocențiu (tobe).

Linkuri aditionale:

https://www.facebook.com/reversethemoment

https://www.instagram.com/

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns