Vezi Trailerul Pentru Noua Versiune A Filmului Haunted Mansion - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noua Versiune A Filmului Haunted Mansion

În speranța că o altă poveste a filmului Haunted Mansion poate declanșa o sclipire pe care versiunea din 2003 nu a făcut-o, Disney vine un trailer online pentru cea mai recentă versiune a ecranizării. Vezi mai jos…

Regizat de Justin Simien din Dear White People, această nouă versiune a Haunted Mansion este povestea unui medic (Rosario Dawson) și a fiului ei de 9 ani (Chase Dillon), care caută să înceapă o nouă viață, mutându-se desigur într-un conac ciudat de accesibil din New Orleans.

Ei descoperă curând că locul este mult mai mult decât ce își imaginiau. Disperați după ajutor, ei contactează un preot (Owen Wilson), care, la rândul său, solicită ajutorul unui om de știință văduv, devenit expert în evenimente paranormale eșuate (LaKeith Stanfield), un medium din Cartierul Francez (Tiffany Haddish) și un profesor de istorie zbanghiu (Danny DeVito).

Jamie Lee Curtis și Jared Leto sunt la bord pentru a interpreta spiritele emblematice din noua ecranizare, iar filmul Haunted Mansion va fi în cinematografele din Marea Britanie pe 11 august. Pronbabil imediat după și în România.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns