Metallica Lansează O Nouă Piesă, "If Darkness Had a Son" - Contemporary-Establishment

Metallica Lansează O Nouă Piesă, “If Darkness Had a Son”

Metallica au lansat o nouă piesă intitulată „If Darkness Had a Son”, care este al treilea single lansat de pe al 11-lea album de studio, 72 Seasons.

Trupa a făcut un teaser melodiei pe TikTok timp de câteva zile înainte de lansarea sa. Clipul inițial pe care l-au postat îl prezenta pe Lars Ulrich cântând singur melodia, apoi a doua zi au încărcat un videoclip „duet” cu Robert Trujillo, a treia zi l-au adăugat pe James Hetfield și, în cele din urmă, ieri, a intervenit și Kirk Hammett.

Fiecare și-a jucat rolul din locații separate, ceea ce este, în mod ironic, deoarece albumul 72 Seasons a fost scris în în mare parte timpul “preaminunatului” lockdown COVID-19.

În ciuda ritmului galopant al cântecului, din punct de vedere sonor seamănă mai mult cu melodia „Screaming Suicide” decât cu stilului thrashy din „Lux Aeterna”, care a fost și primul single.

If Darkness Had a Son” este a noua piesă de pe 72 Seasons. Există și un nou videoclip ce însoțește melodia, pe care îl poți viziona mai jos.

Metallica au lucrat la continuarea materialului “Hardwired… to Self-Destruct” din 2016 câțiva ani, cea mai mare parte fiind făcută prin Zoom în timpul lockdown-ului COVID-19.

Au debutat cu „Lux Aeterna” și au anunțat noul album la sfârșitul lunii noiembrie, precum și un turneu masiv în sprijinul acestuia. „Screaming Suicide” a fost a doua melodie pe care au dezvăluit-o din noul set, care a apărut la jumătatea lunii ianuarie.

Ascultă piesa piesa „If Darkness Had a Son”, de la Metallica mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns