10 Lucruri Pe Care Probabil Nu Le Știai Despre Filmul Die Hard - Contemporary-Establishment

10 Lucruri Pe Care Probabil Nu Le Știai Despre Filmul Die Hard

În martie 2022, familia lui Bruce Willis a anunțat că acesta va „renunța” la cariera sa de actor în urma unui diagnostic de demenţa frontotemporală.

„Am vrut să le împărtășim fanilor că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”, se arată într-o declarație.

„Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”.

Cel mai memorabil rol al lui Willis a fost interpretarea detectivului din New York City, John McClane, în franciza Die Hard. Primul film a avut un succes imens în box-office și acum este considerat un cult și de asemenea un “film de Crăciun“.

Indiferent dacă l-ai vizionat o dată sau în fiecare lună decembrie, există șanse mari să nu cunoașteți multe dintre lucruri din culise despre filmul din 1988.

Iată lucruri pe care probabil nu le știai despre Die Hard.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns