Trailerul Pentru „The Pope’s Exorcist” Ni-l Arată pe Russell Crowe luptând Cu Posedări Demonice La Roma - Contemporary-Establishment

Trailerul Pentru „The Pope’s Exorcist” Ni-l Arată pe Russell Crowe Luptând Cu Posedări Demonice La Roma

Dacă te așteptai să-l vezi pe Russell Crowe și Colosseum-ul în aceeași imagine, încă de când a luptat acolo în Gladiator, avem o veste bună: s-a întors în vecinătatea vechiului său teren de luptă în filmul Pope’s Exorcist.

În aproape toate privințele, totuși, acesta este ceva total diferit – un fir horror bazat pe fapte reale (ei bine, oarecum) în care Crowe îl interpretează pe părintele Gabriele Amorth, care a ocupat mult timp funcția de exorcist personal (ai ghicit!) al Papei.

Dacă acest nume sună familiar, este pentru că a fost subiectul documentarului lui William Friedkin, The Devil And Father Amorth, în 2017. Deși, așa cum vei vedea în trailerul de mai jos, acesta ar putea greși în privința exactității faptelor The Conjuring.

The Pope’s Exorcist marchează revenirea regizorului Julius Avery, anterior în spatele filmului horror cu zombie, Overlord. Încă o dată aici el echilibrează decorurile istorice cu stilul de groază supranatural – în timp ce Părintele Amorth se confruntă cu posedarea unui băiețel.

Dar, pentru tot contextul din lumea reală, aceasta arată puțin cheesy, cu acea replică

(„Ai o problemă cu mine, vorbești cu șeful meu: Papa” , trebuie să fie conștient de sine… nu-i așa?) și tot felul de șmecherii înfricoșătoare care sugerează că nu se va înclina către realismul lo-fi din Skinamarink.

Va fi bătălia exorciștilor pe marele ecran anul acesta – The Pope’s Exorcist ajunge primul acolo, venind în cinematografe pe 14 aprilie, înainte de reboot-quel-ul lui David Gordon Green The Exorcist (o altă colaborare Blumhouse). Pregătiți-vă apa sfințită, oameni buni!

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns