EVERE5T Lansează O Nouă Piesă Intitulată MALOS ACTOS - Contemporary-Establishment

EVERE5T Lansează O Nouă Piesă Intitulată MALOS ACTOS

EVERE5T lansează noua piesă intitulată MALOS ACTOS în colaborare cu Dj Gharaa şi Lucian Corci (Fratele Lu’Chan)

Luna Februarie a anului 2023 este luna în care EVERE5T aka Cristian Mutu lansează prima piesă MALOS ACTOS extrasă de pe albumul cu același titlu în colaborare cu nume cunoscute în lumea Underground Hip hop din România.

Acest album etalează ultimii 2 ani de muncă a artistului care vine cu energie nouă şi flow aparte, acesta fiind abia la debut.

EVERE5T este un Hip Hop Artist independent care s-a remarcat prin stilul lui propriu în lumea Undergound.

Piese ca SEMPER FI lucrate împreună cu băieții de la SP (Gogan, NuKred, RDSK) pot fi ascultate pe canalul de YouTube al acestuia.

De altfel, feat-uri cu Shobby (Codu Penal) sau cu Hardman (Piesa Bairam) se pot găsi pe platformele de streaming.

Noul album va fi o experiență unică şi contine unsprezece track-uri dintre care două featuring-uri, acestea fiind în mare parte lucrate pe beat-urile lui Gogan, de la SP.

Invitați pe album sunt Infinitu’ aka Sfântu 8 şi Axon Turmentatu’. Treptat, piesele vor fi postate pe platforme precum YouTube până la sfârșitul verii 2023.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

manukashop.ro

Lasă un răspuns